Autor: Helen Roots • 15. august 2018

"Töö ja palk": kuidas pea töömõtetest puhtaks saada

Sa ei suuda töömõtteid unustada koduteel, nädalavahetusel ega ka puhkuse ajal? Oled võtnud endale hulga lisaülesandeid lihtsalt sellepärast, et seda sinult eeldatakse? Tunned, et oled ületöötanud ja peagi ähvardab läbipõlemine?

Siis on seekordne saade "Töö ja palk" just nimelt sulle!

Tänases saates keskendutakse ületöötamisele, läbipõlemisele ja sellele, kuidas oma pea puhkeajal töömõtetest puhtaks saada. Saates on külas armastatud näitleja Rita Rätsepp, kes seekord esindab psühholoogi vaatenurka. Rita kirjeldab läbipõlemise tundemärke, jagab nõuandeid, missugused märgid viitavad ületöötamisele, ja annab paar lihtsat nippi enesediagnostikaks.

Saade on eetris kell 13.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning seda saab järele kuulata ka podcastina SIIN.

Rita Rätsepp astub esinejana üles ka 6. septembril toimuval konverentsil "Palga Päev 2018: kas palgaerinevus rikastab?", kus kõneleb palga- ja karjääritõusu mõjust inimesele endale ja tema kolleegidele. Kuni 31. augustini registreerijaile kehtib soodushind!

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456