Autor: Helen Roots • 15. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Töö ja palk": kuidas pea töömõtetest puhtaks saada

Sa ei suuda töömõtteid unustada koduteel, nädalavahetusel ega ka puhkuse ajal? Oled võtnud endale hulga lisaülesandeid lihtsalt sellepärast, et seda sinult eeldatakse? Tunned, et oled ületöötanud ja peagi ähvardab läbipõlemine?

Siis on seekordne saade "Töö ja palk" just nimelt sulle!

Tänases saates keskendutakse ületöötamisele, läbipõlemisele ja sellele, kuidas oma pea puhkeajal töömõtetest puhtaks saada. Saates on külas armastatud näitleja Rita Rätsepp, kes seekord esindab psühholoogi vaatenurka. Rita kirjeldab läbipõlemise tundemärke, jagab nõuandeid, missugused märgid viitavad ületöötamisele, ja annab paar lihtsat nippi enesediagnostikaks.

Saade on eetris kell 13.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning seda saab järele kuulata ka podcastina SIIN.

Rita Rätsepp astub esinejana üles ka 6. septembril toimuval konverentsil "Palga Päev 2018: kas palgaerinevus rikastab?", kus kõneleb palga- ja karjääritõusu mõjust inimesele endale ja tema kolleegidele. Kuni 31. augustini registreerijaile kehtib soodushind!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456