5. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Unistuste tööandja 2018 – Pipedrive

Pipedrive’i teeb ainulaadseks fookus: nii Pipedrive’i toote kui ka töökeskkonna ülesehitamisel oleme keskendunud õigetele asjadele. Meie ettevõte on müügitarkvara, mis arvestab selle valdkonna inimeste tegelike vajadustega. Selle on loonud müügiinimesed müügiinimestele.

Ka töökeskkonna loomisel on fookuse hoidmine väga oluline. Peaaegu kõiges, mida töötajate heaks nende töös õnnestumiseks teeme, lähtume ettevõtte väärtustest. See on see, mille põhjal inimesi palkame, aga ka see, mille tõttu meie teed nendega vahel lahku lähevad. Pipedrive’i ettevõttekultuur põhineb kuuel väärtusel, milles me kompromisse ei tee. Tööle kandideerija kas tunneb, et need väärtused kõnetavad teda, või me ei sobi teineteisele. Leiame, et väärtused ei saa olla miski, mille poole tulevikus püüelda, see peab olema meie loomuses. See on ka põhjus, miks Pipedrive’il on pikk ja põhjalik värbamisprotsess, mis aitab nii tööotsijal kui ka meil sobivuses selgusele jõuda. Usume, et õige meeskonna ja meeldiva keskkonna olemasolul on võimalik ettevõtte edusse maksimaalselt panustada ja see omakorda annab tööle suurema tähenduse.

Üks Pipedrive’i kuuest väärtusest on põhimõte, et teiste päeva ei tohi ära rikkuda (ingl don’t ruin other people’s days). Tänu sellele pole meie töökeskkonnas draamat ja valitseb positiivne õhkkond. Olulised on ka sisemine motiveeritus (be internally driven) ning soov areneda ja paremaks saada (reach for greatness) – me ei taha otseselt kedagi motiveerida ja eeldame, et inimesed, kes on tööle tulnud, tahavad tööd teha ning ise paremaks saada ja areneda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456