Tööandjad: kas valime arengu või saavutatu hoidmise?

Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar
Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar

Eesti Tööandjate Keskliit avaldas täna oma veebis Tööandjate manifesti. Iga nelja aasta tagant välja antavas manifestis on Tööandjate nägemus tänasest Eesti riigi hetkeseisust ning ettepanekud, mis on adresseeritud riigile, töötajatele ja ettevõtjatele.

„3. märtsil 2019 valitakse Eestis Riigikogu. Lisaks isikutele valitakse seal ka programme, mille alusel sünnib koalitsioonilepe. Selle leppe põhjal tehakse järgnevateks aastateks otsused, mis mõjutavad meie kõigi elu ja mitte üksnes 2023. aasta valimisteni, vaid märksa kauem. See on põhjus, miks tööandjad sõnastavad ka 2018. aastal oma manifesti,“ ütles manifesti tutvustamisel Tööandjate Keskliidu volikogu esimees Tiit Kuuli.

Tööandjate jaoks on nende valimiste kõige olulisem küsimus, kas valime arengu või saavutatu hoidmise? „Seda küsimust oleme küsinud eri sõnastuses korduvalt. Kas valime tundmatu, kuid lootusrikka tuleviku või parema eilse? Kas investeerime või jagame laiali? Kas teeme uusi asju või pigem ei tee? Kas ehitame noortele tuleviku-Eestit või nostalgia-Eestit? Julgustame kõiki manifesti lugejaid küsima neid ka poliitikutelt ning jälgima, kas programmid ja valimisloosungid lubavad arengut või olemasoleva hoidmist,“ lisas Kuuli oma kommentaaris.

Tööandjad teevad ettepanekuid neljas suuremas teemavaldkonnas – töösuhetes, riigi majandusarengus, maksudes ja hariduses. Tööandjate manifestiga on võimalik tutvuda siin. Lisatud on manifesti tekst ja peamised sõnumid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Valdkonna töökuulutused