Autor: Helen Roots • 8. november 2018

„Töö ja palk” õpetab tööülesandeid kohandama

7. novembri saates „Töö ja palk” arutleti, kuidas leida oma tööle mõte ja jagada ära ülesanded, mida keegi teha ei taha.
Autor: Andres Panksepp

Seekord olid saatejuht Helen Kõrgesaarel külas koolitajad Marju Põld ja Gähtlin Leppänen osaühingust Karjääripõld, kes on niisuguse põneva nähtuse nagu job crafting maaletoojad. Mida see eesti keelde tõlgitult töö kohandamine aga endast kujutab ja kellele sellest kasu on?

Saame teada, kuidas tööd iseendale sobiva(ma)ks kohandada, kuidas leida ülesannetele mõte ja kuidas kohandada tööd meeskonnas. Külalised kirjeldavad, kui keeruline oli uudset ameerikapärast lähenemist eesti inimesele kohandada, ning tutvustavad toredat mängu nimega „Tööülesannete laat”.

Saadet saad podcastina järele kuulata SIIN!

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456