Tööandjad valisid uued juhid

Tööandjate keskliidu volikogu värske esimees Kai Realo
Tööandjate keskliidu volikogu värske esimees Kai Realo

Eile valiti Eesti Tööandjate Keskliidu üldkoosolekul uus 30-liikmeline volikogu. Selle esimeheks sai Circle K peadirektor Kai Realo.

Eile, 6. veebruaril kogunes Tööandjate kõrgeim organ, üldkoosolek, mille pädevusse kuulub volikogu valimine. Üldkoosolek valis Tööandjate liikmete poolt ja nende esindajate hulgast 30-liikmelise volikogu tähtajaga kolmeks aastaks. Uus volikogu valis volikogu esimehe kohale (Tööandjate presidendiks), mida tänaseni täitis ehitusettevõtja Tiit Kuuli, Circle K peadirektori Kai Realo.

Realo on aastatepikkuse kogemusega juht. Olles töötanud juhina erinevates müügiorganisatsioonides, omistati talle 2018. aastal aasta juhi tiitel. Viimased seitse aastat on Kai Realo peadirektorina eest vedanud Circle K Eesti meeskonda, enne seda töötas ta samas organisatsioonis Statoili kontseptsioonijuhina. Varasemate töökohtade hulka kuuluvad IBM, Elisa Eesti ja mobiiltelefonide jaemüügikett Mäkitorppa.

„Olen tänulik eestseisusele ja volikogule, kes mulle selle võimaluse on pakkunud. Tööandjatel on hulk väljakutseid, millega meil tuleb silmitsi seista ja lahendusi otsida. Näiteks on tööjõupuudus ja maksuteemad need, millega puutun juhina kokku iga päev ja need on kindlasti teemad, millele otsin lahendusi ka Tööandjate volikogu juhina,” ütles värske Tööandjate volikogu esimees Kai Realo pärast valimisi.

Volikogu uue täiskoosseisuga on võimalik tutvuda siin.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Valdkonna töökuulutused

AZETS INSIGHT otsib särasilmset PERSONALISPETSIALISTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. märts 2019