Autor: Personaliuudised.ee • 6. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandjad valisid uued juhid

Eile valiti Eesti Tööandjate Keskliidu üldkoosolekul uus 30-liikmeline volikogu. Selle esimeheks sai Circle K peadirektori Kai Realo.
Tööandjate keskliidu volikogu värske esimees Kai Realo

Eile, 6. veebruaril kogunes Tööandjate kõrgeim organ, üldkoosolek, mille pädevusse kuulub volikogu valimine. Üldkoosolek valis Tööandjate liikmete poolt ja nende esindajate hulgast 30-liikmelise volikogu tähtajaga kolmeks aastaks. Uus volikogu valis volikogu esimehe kohale (Tööandjate presidendiks), mida tänaseni täitis ehitusettevõtja Tiit Kuuli, Circle K peadirektori Kai Realo.

Realo on aastatepikkuse kogemusega juht. Olles töötanud juhina erinevates müügiorganisatsioonides, omistati talle 2018. aastal aasta juhi tiitel. Viimased seitse aastat on Kai Realo peadirektorina eest vedanud Circle K Eesti meeskonda, enne seda töötas ta samas organisatsioonis Statoili kontseptsioonijuhina. Varasemate töökohtade hulka kuuluvad IBM, Elisa Eesti ja mobiiltelefonide jaemüügikett Mäkitorppa.

„Olen tänulik eestseisusele ja volikogule, kes mulle selle võimaluse on pakkunud. Tööandjatel on hulk väljakutseid, millega meil tuleb silmitsi seista ja lahendusi otsida. Näiteks on tööjõupuudus ja maksuteemad need, millega puutun juhina kokku iga päev ja need on kindlasti teemad, millele otsin lahendusi ka Tööandjate volikogu juhina,” ütles värske Tööandjate volikogu esimees Kai Realo pärast valimisi.

Volikogu uue täiskoosseisuga on võimalik tutvuda siin.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456