Pille Room • 5 aprill 2019
Uudised
Ainult tellijale

Juhtidel on ees ebamugav aeg

Iga organisatsioon on suuremal või vähemal määral peegeldus ühiskonna arengu hetkeseisust. Kui ühiskond on hierarhiline, suletud, käskude ja keeldude kujundada, siis tavaliselt on selline ka selles keskkonnas toimiv organisatsioon ja organisatsioonisisesed suhted.

Arvato Services Estonia OÜ personalijuht Pille Room  Foto: Raul Mee

Ei saa jätta rääkimata automatiseerimisest, tehisintellektist, asjade internetist, big data’st ja sellest, kuidas on tehnika areng töö sisu ja töötamisviise muutnud. Kas ja kuidas peaks see kõik muutma inimesi ja nende juhtimist, on alles selgumas. Tehnoloogilistest ja ühiskondlikest muutustest olenemata on aga inimese bioloogia, sealhulgas psühholoogia, säilinud muutumatuna peaaegu viimased 10 000 aastat. See tähendab, et enamik inimese tegutsemist mõjutavatest teguritest toimivad samade stiimulite ajel nagu küttimise ja koriluse ajastul. Siiski on maailm, ühiskond, organisatsioonid ja inimesed tänapäeval teistsugused kui 10 000 aastat tagasi.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700