Autor: Personaliuudised.ee • 7. mai 2019

Selgusid Eesti parimad tööandjad

CV-Online Estonia avaldas värsked TOP tööandja uuringu tulemused ja koostöös Instariga ka eestlaste tööootuste uuringu tulemused.
Apollo Kauplused OÜ tegevjuht Mauri Dorbek võtab vastu Kadrioru savikoja laste meisterdatud auhinda
Foto: Anton Tenzon

20. märtsist kuni 30. aprillini 2019 korraldas CV-Online Estonia iga-aastast üle-eestilist TOP tööandja uuringut, millega uuriti Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul „top of mind” põhimõttel. Inimesed said märkida, milline ettevõte on nende arust erinevates sektorites ja piirkondades kõige ihaldusväärsem tööandja.

„TOP tööandjate uuringu tulemused tekitasid elevust nii tunnustuse saajates kui ka meie enda meeskonnas. Rõõmustasime, et sel aastal osales uuringus suisa 2399 inimest ja inimeste südames helises eestimeelsus, mis kajastus ka tööandjate valikus. Kõigi tunnustuse saajate hulgas peeti oluliseks organisatsiooni mainet, juhtimiskultuuri ja sisekliimat ning organisatsioonikultuuri. Tunnustuse saajad nentisid, et tööturu väljakutsetele on vaja uutmoodi läheneda, hoida meeskonnas inimesi, kes armastavad oma tööd ning õppida tagasisidest,” sõnas CV.ee turundusjuht Maris Viires.

Sel aastal pälvisid TOP tööandja tunnustuse 11 organisatsiooni:

1. Nordea Bank Abp Eesti filiaal – TOP tööandja 2019. aastal Eestis

2. LHV PANK – 1. koht finantsvaldkonnas

3. APOLLO KAUPLUSED OÜ – 1. koht kaubanduse valdkonnas

4. TELIA EESTI AS – 1. koht IT ja telekommunikatsiooni valdkonnas

5. EESTI ENERGIA AS – 1. koht tootmise valdkonnas

6. MY FITNESS AS – 1. koht teeninduse valdkonnas

7. TALLINNA LENNUJAAM AS – 1. koht logistika valdkonnas

8. EESTI ENERGIA AS – 1. koht Põhja-Eesti piirkonnas

9.CLEVERON AS – 1. koht Lõuna-Eesti piirkonnas

10. RIIGIMETSA MAJANDAMISE KESKUS – 1. koht Ida-Eesti piirkonnas

11. CATWEES OÜ – 1. koht Lääne-Eesti piirkonnas

Täpsed uuringu tulemused on üleval uuringu kodulehel.

Lisaks avaldati ka kogenud inimeste tööootuste uuringu värsked tulemused. Sarnast uuringut tehti viimati 10 aastat tagasi ja uuringust ilmnes üllatusi, mis on kindlasti abiks tööandjatele, kes püüavad organisatsiooni motiveeritud töötajaid leida.

„Inimesed peavad palgast olulisemaks paindlikkust. Uuringust selgus, et suisa 30% inimestest eelistaksid osalise tööajaga kindlat töökohta ning 25% inimestest sooviksid ise olla ettevõtjad ja osutada teenust tööandjale. Töökoha valikul on inimeste jaoks kõige olulisem võrdne ja aus kohtlemine, hea sisekliima ning kompetentsed juhid. Ootus on, et praegune tööandja on siiras ja avatud, küsib ja kasutab tagasisidet ning kaasab oma töötajaid targalt,” kommenteeris uuringu tulemusi Instar EBC asutaja ja tegevjuht Kersti Vannas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456