Autor: Johanna Vallistu • 22. mai 2019

2035. aasta tööturu arenguteks tasub valmistuda juba praegu

Kui sa ärkaksid homme ja avastaksid end aastast 2035, siis milline oleks sinu elu ja maailm su ümber? Milliseid töid ja kuidas inimesed teeksid?
Foto: Photobox/Panthermedia

Riigikogu juures tegutsev mõttekoda Arenguseire Keskus on üheks fookusteemaks valinud Eesti tööturu tuleviku, eesmärgiga praeguseid töötamise ja majanduse trende mõistes luua Eesti jaoks töötamise tulevikustsenaariumid. „Tulevikutööst” on saanud sõnakõlks, millega tähistatakse kõikvõimalikke töötamisega seotud arenguid, alates virtuaalsest tööst ja ebatüüpilistest töövormidest kuni selleni, et tööturul toimetulekuks vajalikud oskused ja teadmised on muutumas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456