Uudised
Ainult tellijale

Mänguline koolitus ehk „entertraining”

Umbes 17 aastat tagasi kogesin midagi erakordset. Midagi täielikult kaasahaaravat, põnevat ja kasulikku. Üks ahhaa-elamus ajas teist taga. Ja nii möödus terve päev! Teadmata tollal midagi sellest terminist, oli see ilmselt üks mu esimesi flow-kogemusi, mis toimus koolis.

See oli minu esimene koolitus. Olin täielikult võlutud. See kogemuse ja uute teadmiste kombinatsioon on minu jaoks üks tõhusamaid viise õppimiseks. Olin küll tollal tubli viieline ja tundsin end koolikeskkonnas täiesti rahuldavalt, kuid ei olnud varem kogenud sellist naudingut õppimise protsessist. Iga „viis”, mille välja teenisin, oli väike „präänik”, kuid selleni jõudmine oli seni olnud igav. Koolituse käigus kogesin aga tõelist protsessi nautimist, kus avastus, et olin ka midagi kasulikku teada saanud, oli justkui kirss tordil.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700