Autor: Signe Ventsel • 11. oktoober 2019

Värbamises on tähtis personalijuhi isiklik kuvand

Vesteldes inimestega, kes on viimase poole aasta jooksul töökohta vahetanud, ei ole keegi öelnud, et töökoha vahetuse juures sai määravaks saunas käimise ja kontoris lauajalgpalli mängimise võimalus või külmkapp karastavate jookidega. Otsustavat rolli mängib hoopis tööandja kuvand.
Brandmoon OÜ asutaja Signe Ventsel

Kitsenev tööturg sunnib organisatsioone üha rohkem pingutama, et värvata ja hoida talente. Töövestlusel tekib selgem arusaam, kuidas kuulutuses välja toodud lubadused päriselus toimivad. Valiku tegemisel saab otsustavaks tõene ja aus ülevaade organisatsiooni kuvandist ja ärimudelist ning see, kuidas suudavad kandidaadid kujutada oma panust ettevõtte arengusse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456