Signe Ventsel • 11 oktoober 2019
Uudised
Ainult tellijale

Värbamises on tähtis personalijuhi isiklik kuvand

Vesteldes inimestega, kes on viimase poole aasta jooksul töökohta vahetanud, ei ole keegi öelnud, et töökoha vahetuse juures sai määravaks saunas käimise ja kontoris lauajalgpalli mängimise võimalus või külmkapp karastavate jookidega. Otsustavat rolli mängib hoopis tööandja kuvand.

Brandmoon OÜ asutaja Signe Ventsel  

Kitsenev tööturg sunnib organisatsioone üha rohkem pingutama, et värvata ja hoida talente. Töövestlusel tekib selgem arusaam, kuidas kuulutuses välja toodud lubadused päriselus toimivad. Valiku tegemisel saab otsustavaks tõene ja aus ülevaade organisatsiooni kuvandist ja ärimudelist ning see, kuidas suudavad kandidaadid kujutada oma panust ettevõtte arengusse.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700