Autor: Kristel Ainsalu • 4. november 2019

Virge Grant – heaoluekspert suvepealinnast

Septembri keskpaigas on suvepealinn Pärnu vaikne, kui tänavatelt turiste otsida. Tegelikult võib see mulje olla petlik – oktoober ja november on kauaaegses sanatooriumis Tervis kõige tihedamad töökuud. See üllatab ka mind kui endist pärnakat, kelle jaoks Pärnu elab ja hingab kiirendatud rütmis vaid maist poole augustini.
Tervise ja Tervise Paradiisi kauaaegne personalijuht Virge Grant.
Foto: Riin Nurk

Sügis toob suvises kiiruses toimetanud pärnakatele siiski mõningase rahu ning aitab ennast koguda ja uusi sihte seada. Ühel kuldsel reedesel sügisõhtul sean sammud ravispaahotelli Tervis, et kohtuda oma lasteaiakaaslasest ning hilisemast kooliõest Tervise ja Tervise Paradiisi kauaaegse personalijuhi Virge Grantiga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456