Autor: Personaliuudised.ee • 19. detsember 2019

Pühade ajal puhata ja mängida?

Juhid soovivad sel aastaajal üksteisele rahulikke ja rõõmsaid pühi, aga kui paljud neist päriselt puhkavad?
Foto: Pixabay

Tänapäevases tihedalt seotud maailmas, milles kohati valitseb endiselt matšolik juhtimiskultuur, on kerge tekkima kiusatus ka pühade ajal tööd teha. Kas inimesed tõesti lõõgastuvad pere ja sõprade keskel või loevad hoopis e-kirju ja teevad veel rohkem paberitööd?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456