Autor: Harro Puusild • 7. jaanuar 2020

Tööstusettevõtte personalijuht: on tavaline, et inimesed ei ilmu töövestlusele

AQ Trafoteki personalijuhi Helen Neeve sõnul on tavaline, et kandidaadid ei ilmu töövestlustele. „On tavaline, et sa ei saa neid kättegi – CV on küll saadetud, aga kui püüad helistada, siis ei vastata,” tõi ta välja tööstussektorit kimbutava probleemi.
AQ Trafoteki personalijuht Helen Neeve ja tööandjate keskliidu asepresident Ivo Suursoo Tööstuse äriplaani konverentsil digioskuste arendaja tiitli üleandmisel.
Foto: Raul Mee

Transformaatorite ja filtrite tootja AQ Tranfotek AS pärjati möödunud aasta lõpus aasta digioskuste arendaja tiitliga. Seda põhjusel, et ettevõte saatis hiljuti umbes 70 tootmistöötajat digioskuste koolitusele Digi ABC, millel oli ka selge mõju tehase igapäevatööle.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456