Autor: Jaanus Kangur • 9. jaanuar 2020

Aasta koolitaja 2019: mis on koolitus? Kolm korda

Esimest korda tekkis mul mõte ja soov hakata koolitajaks aastal 1999. Pakkusin ennast tööle ühte koolitusfirmasse. Ei võetud. Samas sain kaasa suurepärased juhtnöörid ja julgustuse.
13. novembril 2019 toimus Personaliuudiste ja Pärnu Konverentside korraldatud Koolituskonverents 2020, kus kuulutati aasta parimaks koolitajaks Jaanus Kangur.
Foto: Andres Haabu

Minuga kohtunud firmajuht ütles nii: me otsime inimest, kellel on mingi eriala kogemus, mida edasi anda, ehkki sul seda praegu ei ole, siis kui sa ikkagi tead, mida tahad, saad koolitajaks varem või hiljem. Läks neli aastat, kui asutasime sõpradega oma koolitusfirma. Eks olime alguses parajad šarlatanid. Rääkisime ka asjadest, millest isegi ei teadnud. Kord ühte kohalikku omavalitsust koolitades astus abilinnapea uksest sisse, takseeris meid pealaest jalatallani ja ütles: „Tark inimene õpib ka rumalatelt.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456