Autor: Personaliuudised.ee • 22. jaanuar 2020

Ettevõtjad pole rahul välistööjõu ümber toimuvaga

„Ettevõtjaid häirib välistööjõu ümber toimuv rapsimine ja pensionisüsteemi lammutamine,” tõi Eesti Tööandjate Liidu tegevjuht Arto Aas välja. Liidu 2019. aasta viimase kvartali küsitlusest selgus, et 49% ettevõtjatest ei ole rahul valitsuse majanduspoliitikaga. Valitsuse tegevusele kriitilise hinnangu andnud ettevõtjate osakaal kasvas nii eelmise kvartali kui ka aastataguse perioodiga võrreldes.
Foto: Pixabay

Valitsuse otsuseid majandusele ei pidanud kasulikuks ega kahjulikuks 46% vastanutest ning vaid 5% ettevõtjatest oli valitsuse majanduspoliitikaga rahul. Eelmises kvartalis oli valitsuse majanduspoliitikaga rahulolevaid ettevõtjaid 7%, rahulolematuid 45% ja neutraalseid 48%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456