Autor: Kai Saard • 18. märts 2020

Töökorraldus erinevates ettevõtetes: Vanalinna Ehitus, Brandem ja Manpower

Personaliuudised küsis erinevate sektorite ettevõtetelt, milliseid meetmeid on nad ette võtnud, et viiruse leviku ja kriisiga toime tulla. Samuti uurisime, milline näeb välja nende praegune töökorraldus. Kogemust jagavad Marie Evart Brandemist, Aet Urvast Vanalinna Ehitusest ja Heigo Kaldra Manpowerist.
Manpoweri tegevjuht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim

Milliseid meetmeid olete viiruse ja kriisiga toimetulekuks rakendanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456