Autor: Personaliuudised.ee • 3. aprill 2020

5 soovitust, kuidas üksiolemise ajal kolleegidega tiimitunnet hoida

Praegune eriolukord, kus inimeste omavahelised kontaktid on viidud miinimumi, esitab mitmeid väljakutseid ka töises suhtluses. Inimesed, kellega varem kohtusid kaheksa tundi päevas viiel päeval nädalas, on nüüd kättesaadavad vaid telefonitsi või näha ekraanil.

Pikka aega füüsilisest töökeskkonnast ja kolleegidest eemalolek võib aga avaldada üldist distantseerivat mõju, vähendades seeläbi ka meie-tunnet, mis on aga paljude oluliste tegude ja tulemuste eelduseks. Kohvinurgajutud, uute töötajate tervitamine, kontorisünnipäevad, hommikune „Tere!” valvurile, tiimi väljasõidud, suvepäevad ja jõulupeod – eriolukord seab sedalaadi organisatsioonikultuurile praegu arusaadavad piirangud.

Soovitusi, kuidas karantiiniolukorras tugevdada kollektiivset positiivset meeleolu ja töötajate omavahelisi suhteid, jagab üritusturundusagentuuri Hype projektijuht Kristiina Pruul. Tema sõnul ei tähenda eriolukord, et vajadust meie-tunde tekitamise järele ei ole. Vastupidi, nüüd on selle tunde hoidmine vast veelgi olulisem kui varem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456