Autor: Kai Saard • 20. aprill 2020

Salvesti personalijuht: tootmises ei saa töötada kodus

Foto: Pixabay
Salvesti personalijuht Alice Ellamik ütleb, et nemad on eriolukorra tõttu mitmetest teistest sektoritest veidi erinevas situatsioonis, kuna tööd tehakse täismahus. „Pigem on meie tootmine hetkel isegi rohkem pingutamas kui tavaolukorras, kuna märtsi keskel suurenes toodete müük hüppeliselt.ˮ

Ellamik selgitab, et kriisiga toimetulekuks on karmistatud niigi rangeid hügieeninõudeid, mis Salvestil kui toidutööstusel kehtisid ka senini. „Alates eriolukorra väljakuulutamisest oleme keelanud kõik lähetused ja ettevõtte külastused ning oleme vähendanud väliste partnerite visiite ettevõttesse hädavajaliku miinimumini.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456