Autor: Personaliuudised.ee • 24. aprill 2020

Märgise „Austame erinevusi” taotlemisel on uus tähtaeg

Foto: Eesti Inimõiguste Keskus
Eriolukorra tõttu pikendab Eesti Inimõiguste Keskus võimalust taotleda mitmekesise tööandja märgist „Austame erinevusi”. Uus tähtaeg on 15. juunil.

„Erinevuste austamine on oluline igal ajal, ent mõistame, et praegune olukord on organisatsioonidelt nõudnud kiireid ümberkorraldusi ja ka raskete otsuste tegemist – fookus on olnud mujal,” selgitab keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht Liina Rajaveer taotlustähtaja edasilükkamist. „Tahame anda kõigile mitmekesisust väärtustavatele tööandjatele võimaluse, seda enam et märgist saab taotleda iga kahe aasta tagant.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456