Autor: Personaliuudised.ee • 5. mai 2020

KKK: tööaega ja tasu on vähendatud – kas töötaja võib vahepeal teises ettevõttes töötada?

Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu
Foto: Annela Samuel
Personali Praktiku lugeja küsimusele tööaja vähendamise ja konkurendi juures töötamise kohta vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.

Alandasime 1. aprillist kuni 15. maini töötajate töötasu ja vähendasime tööaega töölepingu seaduse § 37 alusel. Töötajaid on teavitatud ning osale neist ei ole sel perioodil tegelikult isegi vähendatud mahus tööd anda. Ükski töötaja ettevõttest ise ära minna ei soovi, kuid nüüd on tekkinud kaks olulist küsimust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456