Uudised
Ainult tellijale

Kindluse Kooli juht Annika Räim: õpetajatöö annab tegemistele tähenduse

Annika Räim  

Sel sügisel esimest korda uksed avava Kindluse Kooli juht Annika Räim usub, et kui koolil on hästi sõnastatud väärtused ja paigas visioon, siis tulevad sinna tööle ka täpselt sobivad õpetajad. „Õpetajatöö populaarsus on tõusuteel,” rõõmustab vastne koolijuht, kes juba innukalt sügist ootab, et koos oma meeskonnaga viia ellu unistuste kool.

Annika Räim on seda meelt, et tipptasemel õpetajaid on olnud igal ajal. Meenutades enda koolipõlve 80ndatel Tallinna 21. keskkoolis, kinnitab ta, et tal oli õpetajaid, kes oleksid ka tänapäeval suurepärased eestvedajad, inspireerijad ja mentorid. „Nad lähenesid õpilastele individuaalselt. Neile, kelle jaoks klassile suunatud keskmine oli alla lati hüppamine, seadsid pingutust nõudvaid eesmärke. Märgates õpilast, kelle jaoks oli ka keskmine liiga palju, kohendasid õpitavat materjali ja tempot vastavalt,” räägib Annika Räim.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700