Autor: Personaliuudised.ee • 15. mai 2020

Haridussektoris kasvas tööjõuvajadus 27%

Kuigi enamikus valdkondades vähenes eriolukorra tõttu nõudlus töökäte järele, siis haridus- ja teadussektor liikus vastuvoolu. Nõudlus haridusvaldkonna töötajate järele kasvas viimastel kuudel võrreldes 2019. aastaga 27%, näitab CVKeskuse värske statistika.
Foto: Pexels

Haridus- ja teadussektori tööpakkumiste arv on märtsi- ja aprillikuus (võrreldes 2019. aasta sama perioodiga) kasvanud tervelt 27%. Kõige suurem puudus on koolides eesti keele ja kirjanduse õpetajatest. Lisaks on kasvanud nõudlus ka klassi-, matemaatika- ja inglise keele õpetajate järele. Paljud haridusasutused on otsimas ka logopeede ja psühholooge.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456