Autor: Kai Saard • 19. juuni 2020

Merje Kärner: sügisel näeme väärtuspakkumiste uusi osi

Samm-sammult hakatakse väärtuspakkumisi üle vaatama. Kui praegu tööportaale vaadata, siis kuulutuste peal on ikka ühisüritused, lahe kontor, võimalus töötada kodus jms. Viimane oli kuulutustel mõni kuu tagasi ju hoopis teise väärtusega, ütleb Funderbeami personalijuht Merje Kärner intervjuus.
Foto: Monkeybusiness Images, Photobox/Panthermedia

Milline nägi välja Funderbeami töökorraldus?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456