Autor: Kristjan Pruul • 24. august 2020

Oodatud koondamisi pole kuskil näha

Palgatoetuste maksmise lõppemise ja kevade esimeste toetusesaajate koondamiskaitse kadumisega seoses ennustati suuremaid koondamisi, seni nii läinud ei ole.
Foto: Liis Treimann

„Massilist koondamist praegu näha ei ole ja seda ka nende seas, kes on töötasuhüvitist saanud,” kommenteeris töötukassa kommunikatsioonijuht Annika Koppel. Tema sõnul on võib selleks ka liiga vara olla, sest hulgaliselt suuri ettevõtteid küsis töötajatele toetust ka juuni eest, kui tingimused olid karmimad ning kaitse koondamiste eest kattis kaks kuud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456