Autor: Taimi Elenurm • 28. august 2020

Usalduslik suhtlemiskultuur murrab vaikuse

Paljud töötajad vaikivad probleemidest, selle asemel et arvamust avaldada, murest rääkida või häid ettepanekuid teha, kuigi neil on, mida öelda.
Töö- ja tervisepsühholoog ning <em >coach</em> Taimi Elenurm

Tööjõuturul konkureerides on teatud hirm töökoha pärast paratamatu. Inimesed tahavad töökaaslastele muljet avaldada ning kui nad kardavad teiste reaktsiooni, siis võivad eelistada vaikimist, et vältida oma sõnavõtule järgnevaid võimalikke negatiivseid tagajärgi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456