Ajal, mil suured ettevõtted koondavad, on toitlustusettevõte Baltic Restaurants Estonia hädas ränga tööjõupuudusega.

- Baltic Restaurants Estonia tegevjuhi Aaro Lode sõnul istuvad inimesed pigem töötukassa hüvitise peal, kui käivad tööl.
- Foto: Andras Kralla
Meie vaatest on asi üldisele suundumusele täiesti vastupidine, ütles Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode. „Töötajate leidmine on väga vaevaline. Töötukassa küll survestab töötuid tööle asuma, aga kontroll põhjuste üle, miks keegi tööle ei asunud, jääb nõrgaks,“ ütles ta. „Töötul piisab paarist kinnitusest, et kandideeris ja käis vestlusel ning töötukassa pakutud hüved jätkuvad.“
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.