Autor: Merle Liisu Lindma • 12. oktoober 2020

Microsofti personalijuht: mõtteviisi muutus aitab kohaneda ja ellu jääda

Mõtted ja energia peegeldub inimeste vahel. Just seepärast peab personalivaldkonnas töötav inimene iseendaga tegelema, et avatud uudishimuga elu ja tulevikku vaadata. Muutuvates oludes on võtmetähtsusega õige häälestatus.
Microsofti personalijuht Merle Liisu Lindma
Foto: Eiko Kink

Keerulistel aegadel olen ikka leidnud tuge Charles Darwini ja Albert Einsteini mõtetest, mis annavad struktuuri ja lihtsust mu plaanidele ja tegudele. Kuna olen õppinud õpetajaks, siis hea õpetamise ning õppimise põhimõte on lähemalt kaugemale, lihtsamalt keerulisemale ja kergelt raskemale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456