Autor: Personaliuudised.ee • 14. oktoober 2020

Eestis korraldati esimest korda juhtide persoonibrändi uuring

Septembris tehti Eestis esimest korda suuremahuline juhtide persoonibrändi uuring, mille eesmärk oli koguda kokku Eesti juhtide arusaamad persoonibrändi olemusest, selle teadlikkusest ja sellest, kuidas loovad juhid persoonibrändi kaudu väärtust ettevõttele ning meeskonnale.
Signe Ventsel

Juhtide ja meeskondade arengupartner ning uuringu korraldaja Signe Ventsel sõnas, et uuringut inspireeris tegema paljude juhtide arvamus, et persoonibrändiga tegelemine on pigem teisejärguline. „Meeskonnakoolitustel persoonibrändi vajalikkusest rääkides kuuleb alati palju erinevaid vabandusi, miks seda pole aega teha, miks see ikka pole oluline ja kas see ikka aitab konkurentsieelist luua. Uuringutulemused kinnitavad aga fakti, et paljud juhid peavad seda väga oluliseks, lihtsalt on erinevus juhtide teadmiste ja tegutsemiste vahel.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456