Autor: Kai Saard • 30. oktoober 2020

Intervjuu: kriitiliste oskuste hulka tuleks lisada ka vastupidavus

COVID-19 pandeemia on teinud sellest ebameeldiva reaalsuse kõigile. Loovus, emotsionaalne intelligentsus, analüütiline mõtlemine, avatud suhtumine uue suhtes, otsustusvõime ja kiire kohanemisvõime on olnud kriitilised oskused juba mõnda aega. „Minu arvates peaksime enesekindlalt lisama sellesse nimekirja ka vastupidavuse,” ütleb Philip Morris Baltikumi personali- ja organisatsioonikultuuri juht Asta Sakalauskaitė.
Philip Morris Baltikumi personali- ja organisatsioonikultuuri juht Asta Sakalauskaitė

Intervjuus räägib personalijuht lähemalt rahvusvahelise ettevõtte töökorraldusest, motivatsioonipaketi muudatustest ja koroonakriisi olukorrast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456