Autor: Kristi Jõeorg • 16. november 2020

Kuidas teha hügieeniauditit?

Viimastel kuudel on esile kerkinud bioloogilise riskiga arvestamine, kuna haigestumine on saanud äririskiks. Bioloogiline risk tekitab ka töötajates ebakindlust ja hirmu.
Foto: Unsplash

Inimene otsib alati turvatunnet. Vaadates Maslow’ püramiidi, leiame alt teisest kihist, pärast toitu ja vett, turvatunde vajaduse. Koroonakriisis on töötajate turvatunne kõikuma löönud just nakatumishirmu tõttu. Vaadates nakatumise viise, räägime kontaktnakkusest ja piisknakkusest. Turvatunde saab luua tööandja, suhtudes tõsiselt hügieenikultuuri ülesehitamisse ning tagades hügieeni töökeskkonnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456