Autor: Personaliuudised.ee • 25. november 2020

Juhtimiskonverentsi Coaching 2021 sooduspiletid veel saadaval

2021. aasta mais toimuval Coachingu konverentsil astuvad Eesti tegijate seas üles maailma tipud: mh rahvusvahelise coachingu organisatsiooni (ICF) president Marcia Reinolds ning rahvusvaheliselt tunnustatud coachid Steve Neale (Suurbritannia), Gaurav Aurora (India) ning John Whittington (Suurbritannia). Vaata meeleolukast videost, kes esinesid eelmisel korral ja mis aset leidis!

Soodushinnaga piletid on saadaval 30. novembrini. Rohkem infot saad SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456