Autor: Kai Saard • 4. detsember 2020

JELD-WENi personalijuht: tegime rekordtulemusi; koroonakriisi mõjusid eelarvesse ei planeeri

Mõnele ettevõttele on koroonakriis kujunenud mõistagi palju soodsamaks ja tehtud on rekordtulemusi. Üks neist on maailma suurim puituste tootja JELD-WEN, mille Põhja-Euroopa regioon tegi koroonakriisi ajal oma rekordtulemused. JELD-WENi Eesti ettevõtte personalijuht Karin Rändla ütles muu hulgas, et uue aasta eelarvet tehes ei ole võimalikke koroonakriisi mõjusid sisse planeeritud ja töötajatega seotud muudatusi pole plaanis teha.
JELD-WEN Eesti personalijuht Karin Rändla

JELD-WENi üks korporatiivsetest väärtustest on Rändla sõnul inimestesse investeerimine. „Saan öelda, et loomulikult on praegune koroonakriis meie tegevust mingil määral mõjutanud, aga me ei ole inimestesse investeerimist vähendanud.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456