Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 18. detsember 2020

Kas töölepingu võib üles öelda, kui töötaja ei kanna maski?

Kas siis, kui tööandja on kehtestanud seoses viiruse levikuga töökeskkonnas erimeetmed, näiteks kehtestanud siseruumides maskikandmise kohustuse ja maskid ka väljastanud, aga töötaja käib ikkagi ilma, on õigus töötajat hoiatada ja ka tööleping erakorraliselt üles öelda? Kas hoiatus peab olema kirjalik?
Foto: Unsplash

Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456