Autor: Personaliuudised.ee • 18. detsember 2020

Personalitöö Aastakonverentsi kõige soodsamad piletid veel viimaseid päevi

Hiljutisel ajurünnakul tuli juttu sellest, millised oskused peavad personalitöötajal tulevikus kutsestandardit taotledes olema. Eksperdid tõstsid muu hulgas esile finantskirjaoskust ja ärijuhtimist ning enesejuhtimise oskust.
Maria Kütt, Estel Pukk, Heli Raidve ja Pille Room

Mitmetest neist teemadest tuleb juttu ka tänavusel Personalitöö Aastakonverentsil.

Oled juba kirjas? Veel on viimased päevad aega registreeruda kõige soodsama hinnaga Personalitöö Aastakonverentsile!

Esimese tasandi hind kehtib kuni 20. detsembrini.

Piletid saad SIIT.

Millest räägime?

Finantsteemad ja tööõigus

Alustuseks räägib välisministeeriumi personaliosakonna direktor ja hiljuti aasta mõjukaimaks personalijuhiks valitud Maria Kütt sellest, mida ja miks peaks personalijuht teadma ettevõtte kuludest ja tuludest.

Vestlusringis arutame koolitaja Paavo Siimanni, Fiizy personalijuhi Estel Puki ja Maria Kütiga aga teist poolt – mida peaks iga töötaja teadma ettevõtte finantsidest ja miks on see juhtidele kasulik näiteks palgaläbirääkimistel (olulised märksõnad on mh rahatarkus ja kogutasu).

Teemaploki lõpetab aga tunnustatud tööõiguse spetsialist Heli Raidve, kes räägib lähemalt sellest, kuhu me töösuhetes liikumas oleme.

Töökeskkond ja vaimne tervis

Teises teemaplokis võtame aga vaatluse alla selle, kuidas hakkab muutuma töökeskkond – kuidas kujundada seda nii, et kõigepealt tuleks inimene ja siis mööbel. Asjast räägib Esplani tegevjuht Kadi Metsmaa.

Loe lisaks
Milliseid oskusi on personalitöötajal tulevikus tarvis?

Ilmselt juhitakse igas ettevõttes väga mitmekesise taustaga töötajaid. Kuidas saada hakkama erineva usulise, rassilise, vanuselise jms taustaga töötajatega, räägib Majoreli personalijuht Pille Room.

Ei saa me ilma vaimse terviseta – see on nüüd ilmselt rohkem päevakorral kui kunagi varem. Tööpsühholoog Ave-Gail Kaskla-Kuprys räägib lähemalt sellest, milliseid ennetustegevusi saaks ettevõtted teha, et oma töötajate vaimset võimekust hoida.

Loe lisaks
Ave-Gail Kaskla-Kuprys: miks tasub just puhkamisele rohkem rõhku panna, et töötulemusi parandada

Tööandjate seas kogub aina enam populaarsust töötaja ravikindlustus, seda näitab ka selle aasta statistika. IIZI Kindlustusmaakleri tööandja ravikindlustuse spetsialist Ingrid Siska-Mölder selgitab, mis see ravikindlustus on ja miks on see tööandjale kasulik.

Kogemuslood

Kevadel hakkas Elisa looma põnevat platvormi Elisa Stage ja seda tehti nii, et juhtidel polnud suurt aimugi. Kuidas luua ettevõttes sellist töökultuuri, kus töötajad võtavad ise initsiatiivi ja lihtsalt teevad oma mõtted teoks ilma, et oleks suurt bürokraatiamasinat ja asi peab ilmtigimata jõudma alati juhtidele lauale otsustamiseks? Kogemust jagab Elisa uute teenuste valdkonna juht Kertu Popp.

Vaata tervet programmi SIIT ja pane end soodsalt kirja.

Viimaks astub lavale TransferWise, kes jagab, kuidas siis ikkagi saada atraktiivseks tööandjaks. TransferWise figureerib paljude edetabelite tipus ja ehk saamegi teada, mida ettevõttes siis ikkagi tehakse, et nad nii atraktiivsed on. Asjast räägib Euroopa personaliosakonna juht Jana Padabed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456