Autor: Personaliuudised.ee • 2. veebruar 2021

Kuidas jälgida mitmekesisust personalistrateegias ja juhtimises?

Kuidas integreerida mitmekesisust kõikidesse oma tööprotsessidesse? Viimases Swedbanki Mitmekesisuse Akadeemias jagasid asjatundjad mõtteid personalistrateegia, mitmekesise tööjõu vajalikkuse ja empaatiliste juhtide olulisuse üle.
Foto: Unsplash

Igal ettevõttel peaks olema personalistrateegia

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456