Autorid: Kai Saard, Ülle Matt • 30. jaanuar 2021

Ülle Matt | 5 küsimust personalijuhile

Ühest küljest ihkavad inimesed teatud piirides iseseisvust ja vastutust, kuid samal ajal sageli ka pelgavad eksida. Kui töötaja ja juhi vahel on usaldus ja ebaõnnestumisele ei järgne mitte karistus, vaid õppimine, soovitakse ka rohkem vastutust võtta, ütleb Swedbanki personalijuht Ülle Matt töötajatele initsiatiivi andmisest rääkides.
Foto: Jake Farra

Millistes ettevõtetes ja millistel ametikohtadel oled töötanud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456