Autor: Kristi Jõeorg • 8. veebruar 2021

Kristi Jõeorg: töökeskkonna riskianalüüs on ka äririskide hindamine

Ohutust vaadatakse tihti valdkonnana, mida seadus käsib korraldada. Süvitsi minnes võib aga märgata, et ohutuse juhtimisest sõltub oluliselt ka ärikasum.
Kristi Jõeorg
Foto: Raul Mee

Riskianalüüs on nagu äririskide hindamine. Kui hinnata riski pealiskaudselt, võib selle realiseerumine olla tõenäoline. Mida põhjalikumalt riski hinnata, seda paremini saab seda ennetada. Riskianalüüse koostatakse teinekord pealiskaudselt ja tulevikku vaatavalt. Riskianalüüs peaks aga alati olema olevikku peegeldav dokument. Seetõttu räägime ka riskianalüüsi ajakohastamisest, kui midagi on töökeskkonnas muutunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456