Autor: Cerlin Pesti • 16. veebruar 2021

Talendijuhtimine tagab ärile oskustega töötajad

Talendijuhtimise eesmärk on tulemusliku kultuuri loomine ehk soov mõista, mis aitab kaasa töötajate heade tulemuste saavutamisele. Kuidas aga kujundada toimivat talendistrateegiat?
Foto: Pixabay

Tulemuslike organisatsioonide kultuuri alustaladeks on töötajate arusaam, miks nad midagi teevad, nende väärtuste kooskõla organisatsiooni väärtustega ning huvitav töö. Talendijuhtimine peakski aitama seda tagada, seades eesmärgiks innustada paremate tulemusteni jõudmist, luua vajalik järelkasv kriitilistele võtmekohtadele, leida töötajatele sobivad tööülesanded ning jaotada organisatsiooni edu tagavalt tööjõukulusid, sh arendus- ja koolituskulusid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456