Autor: Kai Saard • 16. veebruar 2021

Personalitöötajate palgaraport | 2020. aasta IV kvartal

Vaatame üle, millised on personalijuhtide ning personali, karjääri ja koolituse tippspetsialistide palganumbrid 2020. aasta neljandas kvartalis. Uurime, kas palk on tõusnud ja kui, siis kus ja millises piirkonnas on valdkonna töötasu suurim.
Foto: Pixabay

Raportis kaks suuremat ametipositsiooni, kelle töötasust räägime.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456