Autor: Kai Saard • 19. veebruar 2021

Need on kõige kiiremini kasvavad koolitusfirmad

Igal aastal paneb Äripäev kokku gasellettevõtete TOPi, kuhu pääsevad vaid kiirelt kasvavad ja kasumlikud ettevõtted. Sel aastal jõudis tabelisse 1473 ettevõtet, mis on rekordiline tulemus ja mullusest üle saja võrra rohkem. Nende hulgas olid ka mitmeid koolitusfirmasid.
Koolituskonverentsil 2021 tunnustasime ka aasta parimaid koolitusettevõtteid, milleks 2020. aastal osutus Ametikoolitus OÜ.
Foto: Raul Mee

Eesti kõige kiiremini kasvavate koolitusettevõtete värskesse edetabelisse jõudis kokku 11 ettevõtet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456