Autor: Urmas Jaagant • 26. veebruar 2021

Uued piirangud: restoranid kinni kella 18st, avalikud massiüritused keelatud

Peaminister Kaja Kallas
Foto: Liis Treimann
Valitsus otsustas eile kabinetinõupidamisel, et kehtestatakse uued piirangud koroonaviiruse leviku takistamiseks.

Peaminister Kaja Kallas teatas tänasel valitsuse pressikonverentsil uued koroonapiirangud. „Koolide puhul pikendatakse distantsõpet märtsi lõpuni,” ütles ta. „1.–4. klass jääksid endiselt kontaktõppele. Kes koolis edasi käivad, peaksid olema koolimaja peal hajutatud.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456