Autor: Personaliuudised.ee • 19. märts 2021

5 fraasi, mida juhid ei tohiks kasutada

Teie töökaaslased võivad olla hädas vaimse tervise probleemidega, seepärast tekitab halvustava alatooniga keelekasutus – näiteks „ta on peast segi” või „tal on probleeme” – ebaturvalise töökeskkonna.
Foto: Unsplash

Igal kümnendal inimesel on tänapäeval mõni vaimse tervisega seotud diagnoos ja suure tõenäosusega on selliseid inimesi ka nende seas, kellega te koos töötate või kelle ülemus olete. Ülemaailmne pandeemia, sotsiaalne rahutus, pingeline majanduslik olukord, kaugtöö ja kõik muu, mida me möödunud aasta kevadest peale oleme kogenud, viis paljude töötajate vaimse ja emotsionaalse tervise viimase piirini, pannes nad paigal tammuma või halvemal juhul oma isikliku kriisiga üksi jääma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456