Autorid: Katri Jürine, Kai Saard • 29. märts 2021

Ericssoni personalijuht Katri Jürine: suurimad väljakutsed on inimeste kaasamine ja ajajuhtimine

Ericssoni Baltikumi personalijuht Katri Jürine ütleb, et praeguse aja kriitilised inimeste juhtimisega seotud väljakutsed on töötajate kaasamine, ajajuhtimine ja töötajate tervise hoidmine. Milliseid konkreetseid tegevusi kõigis neis valdkondades tehakse?
Ericsson Eesti tehas
Foto: Andras Kralla

Peamised inimeste juhtimisega seotud väljakutsed

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456