Autor: Kai Saard • 31. märts 2021

35+ menukat teost personalivaldkonna ekspertidelt

Uurisime Eesti personalivaldkonna asjatundjatelt, milliseid raamatuid, taskuhäälinguid, filme ja muud soovitaksid nemad oma valdkonna inimestel tarbida. Sõna ütlesid sekka Kärt Kinnas, Maria Kütt, Kersti Vannas, Heigo Kaldra, Sirje Tammiste, Signe Ventsel, Ruti Einpalu, Kaisa Pelt ja Kristiina Lõhmus.
Maria Kütt, Heigo Kaldra, Kersti Vannas ja Kärt Kinnas.

Kärt Kinnas, PARE tegevjuht

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456