Autor: Personaliuudised.ee • 4. mai 2021

Inbanki personalijuhina asus tööle Playtechi endine personaliprotsesside juht Jaanika Lill

Aprillis asus Inbanki personalijuhina tööle Playtechi endine personaliprotsesside juht Jaanika Lill. Ta usub, et lähiaastad on personalipoliitikas murrangulised, kuna töötajad väärtustavad üha rohkem eraelu ning mõtestatud tööd. Lill räägib lähemalt sellest, et töötajatele on üha olulisem, kuidas ühitada päris mina ja töö mina.
Inbanki uus personalijuht Jaanika Lill.
Foto: Andres Raudjalg

Lill selgitab, et personalipoliitika üheks põletavamaks teemaks on tänapäeval kindlasti paindlikkus ja seda mitte ainult paindliku tööaja mõttes, vaid laiemalt. „Üha rohkem soovib töötaja ise valida, kuidas ta eesmärke saavutab, milliseid vahendeid selleks kasutab ning kuidas leida sünergia eraelu ja töö vahel. Tänapäeval pole mõtet enam rääkida töö ja eraelu lahus hoidmisest, vaid sellest, kuidas ühitada päris mina ja töö mina,“ sõnas Inbanki personalijuht Jaanika Lill panga saadetud teates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456