Autor: Piret Kask • 18. mai 2021

Circle K personalijuht: värbamisel tuleb üha rohkem mõista, et töötamine pole elus esmatähtis

Mitmed ettevõtted seisavad kevaditi silmitsi sellega, kuidas suvehooajaks töötajaid värvata. Kuidas leida efektiivselt kümneid uusi töötajaid olukorras, kus konkurents tööjõuturul on tihe? Circle K Eesti personalijuht Piret Kask jagab nippe.
Foto: Liis Treimann

Circle K Eesti personalijuht Piret Kask nentis, et igal kevadel tuleb teenindusjaamadesse leida ligikaudu 100 uut töötajat, kuna just suveperioodil kasvab üle Eesti kõikide teenindusjaamade külastatavus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456