Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 21. mai 2021

Kuidas töövaidlusi ja konflikte tõhusalt lahendada?

Enne kohtusse või töövaidluskomisjoni pöördumist tasub kaaluda lepitusmenetluse võimalust. Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli-Miidla Vanatalu selgitab, kes saavad olla lepitajad, mis juhtub siis, kui üks pooltest mõtleb ikkagi hiljem ümber ega täida kokkulepet ning mida teha, kui jõuatakse või ei jõuta kokkuleppeni.
Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli-Miidla Vanatalu
Foto: Annela Samuel

Töösuhtega seotud lepitusmenetluses kohaldatavad õigusaktid

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456