Autor: Karin Laurima • 31. mai 2021

Kuidas saab tööandja tagada lapsevanematele töökollektiivis võrdsemad võimalused?

Mai keskpaigas toimus lapsevanemaks olemise ja soolise võrdõiguslikkuse teemaline Mitmekesisuse Akadeemia, kus arutati, kuidas saavad tööandjad aidata kaasa töökeskkonnale, kus on kõigil – seejuures ka lapsevanematel – võrdsed võimalused. Üritusel kõnelesid ja andsid praktilisi nõuandeid Swedbanki personalijuht Ülle Matt ning eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla, EBS-i juhtimise õppejõud Ester Eomois ja soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Liisa Pakosta.
Vasakul EBS-i juhtimise õppejõud Ester Eomois, paremal Swedbanki personalijuht Ülle Matt

Keegi ei peaks valima töö ja pereelu vahel

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456