Autor: Piret Kaljula • 8. juuli 2021

Kas puugihammustus on tööõnnetus?

Töötaja peab töö tõttu tihti metsas käima ja eelmisel nädala avastas ta pärast metsast tulemist, et tal on käe peal puuk. Kolleegil olid autos pintsetid ja ta tõmbas puugi välja. Kui töötaja peaks nüüd haigeks jääma, kas siis on tegu tööõnnetusega? Vaktsineerimist tööandja pakkunud ei ole.

Asja selgitab Piret Kaljula, tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456