Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 20. oktoober 2021

Mis saab, kui tööinspektsioon teeb sunniraha hoiatuse?

Personali Praktiku lugeja küsimusele tööinspektsiooni ettekirjutuse ja trahvi tegemise kohta vastab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Foto: Unsplash

Meie ettevõtet külastas tööinspektor ja avastas rea puudusi. Tööinspektsioon tegi ettevõttele ettekirjutuse, kuid me ei jõudnud seda tähtajaks täita ehk töösuhetega seotud puudusi kõrvaldada. Siis määrati uus tähtaeg ja tehti sunniraha hoiatus. Kas peame selle trahvi ära maksma?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456